Tehnicile fotografice in cercetarea criminalistica – lucrare de licenta

Oferim consultanta pentru lucrarea de licenta de licenta Tehnicile fotografice in cercetarea criminalistică

In ultimul timp, se realizează şi scanarea locului faptei, înregistrarea video, fotografierea digitală, iar cu ajutorul mijloacelor automate care se regăsesc în dotarea poliţiei, se prelucrează şi valorifică urmele descoperite cu ocazia desfăşurării cercetării la faţa locului.

Tehnicile fotografice in cercetarea criminalistica
Tehnicile fotografice in cercetarea criminalistica

Sub raport tehnico-tactic criminalistic, fixarea pe bandă video sau suport digital, ca şi în cazul fotografiei judiciare, înregistrări video de orientare, schiţă, în toate variantele acesteia, anume înregistrarea obiectelor principale, a urmelor şi a detaliilor, inclusiv înregistrări la scară.

Tehnicile fotografice in cercetarea criminalistică sunt din ce in ce mai uzitate.

Fotografia digitală se bazează pe imprimarea şi proiectarea fotografică în pixeli.

Multe dintre activităţile realizate în camera obscură au devenit mai practice şi mai simplificate în domeniul digital. Fotografia digitală permite designerilor şi fotografilor să realizeze lucrări de artă originale, să retuşeze şi să compună imagini scanate, să corecteze culorile şi să realizeze separarea lor, obţinând o calitate superioară a imaginii cu mai multă flexibilitate decât până acum.

Echipamentele digitale nu necesită în mod obligatoriu prezenţa omului. Acestea pot fi manevrate de la distanţă sau pot fi programate pentru a executa anumite operaţii.

Oferim consultanta pentru realizarea de lucrari de licenta din domeniul criminalisticii.

Pentru detalii, oferte de pret sau comenzi va rugam sa ne contactati folosind acest formular.