Tactica efectuarii prezentarii pentru recunoastere

Oferim consultanta pentru lucrarea de licenta de licenta „Tactica efectuarii prezentarii pentru recunoastere”

Oamenii, bărbaţi sau femei, au aceeaşi anatomie, aparţin aceleiaşi specii unice, dar caracterele morfologice variază în funcţie de sex şi de la individ la individ, fapt ce contribuie la diferenţierea şi individualizarea fizică a fiecărui om. Elementele anatomice ale corpului uman prezintă, la rândul lor, diferenţe de volum şi proporţii, în modul de repartiţie, gradul de fineţe, variaţii care se pot observa la schelet, la muşchi cu tendoane, la grăsime sau la epidermă.

Tactica efectuarii prezentarii pentru recunoastere
Tactica efectuarii prezentarii pentru recunoastere

Deosebirile care îi individualizează pe oameni sunt aspectul exterior al feţei, corpolenţa, existenţa unor malformaţii congenitale sau accidentale, ticuri sau obiceiuri.

Tactica efectuarii prezentarii pentru recunoastere trebuie sa aiba in vedere faptul ca trăsăturile exterioare ale persoanelor permit identificarea acestora în vederea descoperirii infractorilor, urmăririi şi reţinerii acestora şi a condamnaţilor care se sustrag de la executarea pedepsei, recunoaşterii recidiviştilor, căutării persoanelor dispărute sau identificării cadavrelor necunoscute.

Oferim consultanta pentru realizarea de lucrari de licenta din domeniul criminalisticii.

Pentru detalii si oferte de pret va rugam sa completati formularul de aici.